Ambachtelijke imperfectie is wat je voorgeschoteld krijgt bij Wild Moon. Op maat gemaakte keramiek met heerlijk aardse, ruwe en imperfecte eigenschappen. Elk stuk is een beetje anders en met de hand gemaakt. Authentiek, puur, vanuit de ziel en met heel veel liefde. Ilse De Vis maakte vanuit haar hobby een webshop waar ze anderen helpt genieten van hun me-time of we-time. Pleased to meet you!
Kan je in het kort de historiek van jouw zaak uitleggen?
Ik was op zoek naar een mindful bezigheid die me even wegtrok uit het dagelijkse leven van stress, moeten en hard werken. Zo ben ik les gaan volgen bij een private teacher en heb ik uiteindelijk zelf een draaischijf gekocht. Keramiek brengt mij dichter bij mezelf. Eventjes het hoofd leeg maken, alleen zijn, me-time. Toen er veel vraag kwam, heb ik het kind een naam gegeven en een webshop gemaakt. Wild Moon staat voor dat ongetemde stuk in jou. Wie je echt bent. De authentieke persoon die je wordt als je in de natuur zit, voor dat perfecte me-momentje. Ambachtelijke, handgemaakte, aardse keramiek die garant staat voor jouw momentje van puur geluk. Of dat nu met een verse latte, een granola bowl, of dat homemade gerechtje waar jij gelukkig van wordt is, geserveerd in een handgemaakt bord voor je vrienden of familie, Wild Moon brengt het dicht bij jou. Wild Moon staat ook voor alles wat je dichter bij jezelf brengt. Rustmomentjes, puurheid, de liefde voor jezelf, the little things in life.
Wat was jouw persoonlijk parcours?
Al sinds mijn 20e ben ik meertalig presentatrice voor tv zoals bijvoorbeeld voor Kanaal Z, RTV en TMF, maar ook voor events. Ik heb ook al enkele voice-overs mogen inspreken voor o.a. Tomorrowland en Telenet. Daarnaast ben ik ook moderator bij Vlerick Management School, KPMG, Peugeot, enz. Sinds 2017 organiseer ik samen met Mariska Blommaert met ons bedrijf ‘Talk to me’ cursussen voor presentatietechnieken.
Ilse, kan je ons iets meer vertellen over jouw kookboek Wild Cooking?
Ik werk al enkele jaren samen met Frank Fol voor ons culinair televisieprogramma “Z-Mastercooks” op Kanaal Z. De combinatie van mijn passie om keramiek te ontwerpen en Frank’s overtuiging om creatief te zijn met groenten, vormt de solide basis en was een kleine stap naar het creëren van een verrassend “wild” kookboek. Samen met de juiste lokale partners en producten, die altijd op zoek zijn naar dat tikkeltje meer, uitdagend zijn en topkwaliteit als basis hebben om het verschil te maken, hebben we voor elk seizoen “wilde” recepten uitgeschreven. Voor de voedselfotografie werken we samen met de Soul Food Photographer, Wim Demessemaekers.


Van wie of wat heb je het meeste geleerd?
Mezelf vrees ik. Ik leer elke dag bij, met vallen en opstaan.
Wat zou je nu niet meer opnieuw doen?
Terug een bvba starten. De overheid pluimt je kaal telkens je iets wil verdienen…
Wat zou je sneller gedaan hebben?
Absoluut meer reizen en genieten van het leven.


Op welke verwezenlijking ben je het meeste fier?
Dat ik mijn diploma Psychologie heb behaald op mijn 35-jarige leeftijd in combinatie met een full time job.
Wat is jouw grote volgende doel business en/of privé?
Een grote boerderij kopen waar ik retraites kan organiseren en mensen kan helpen, gelijk met keynote speaker worden.
Alvast bedankt Ilse en nog héél veel succes met alles!
Meer informatie over Wild Moon kan u hier vinden: Website Wild Moon
Wenst U nog meer Purelocal verhalen te lezen dan kan U hier terecht: https://puredeluxe.be/purelocals/